Soccer kladionica

 

Sportske  kladionice Soccer  su jedan od lidera u konkurenciji onih koji u Srbiji priređuju sportske igre na sreću. Više od 300 zaposlenih i 135 uplatna mesta u Beogradu i širom Srbije potvrda su dvanaestogodišnjeg uspešnog poslovanja.

Uplatna mesta Soccer kladionice, s brendiranim obeležjima, odišu prijatnim i modernim ambijentima. Korektan odnos zaposlenih, a pre svega zagarantovana i brza isplata su ono što ljubitelji sporta i zabave cene, zbog čega su nam verni svih ovih godina. To je naša najbolja preporuka i motiv da budemo još bolji!

Ponuda kladionice uključuje klađenje na više od stotinu igara, kao i usluge  klađenja uživo na veliki broj fudbalskih utakmica nacionalnog šampionata kao i mečeva u zemljama širom Evrope  i sveta. Osim fudbala u ponudi su i košarka, tenis, kao i mnogi drugi sportovi. Sa ponosom predstavljamo i Caffe Soccer s bogatim asortimanom ugostiteljske ponude po veoma pristupačnim cenama. Osim toga, u našim poslovnicama zastupljeni su i slot aparati kao i elektronski rulet koji zadovoljavaju potrebe klijenata u oblasti igara na sreću.  

Sadržaj, informacije o promeni kvota, ponude u fudbalu i ostaliim sportovim,informacije o klađenju uživo,osim na ulatnim mestima kao i na web sajtu, igračima su na raspolaganju i putem teletext-a na  TV kanalima (PINK, Sport Klub 1 i Sport Klub 2).  Sve pomenuto i niz drugih informacija, igračima daruje i   Sportski magazin Soccer, koji izlazi utorkom i petkom u izdanju Phuket d.o.o Beograd.

Visoki profesionalizam sportske kladionice  Soccer ispoljavaju i u saradnji sa organizatorima sportskih takmičenja i sportskim klubovima.  Za 12 godina postojanja sportske kladionice Soccer učestovavale su u brojnim humanitarnim akcijama. Takođe, Soccer je znan i kao  sponzor mnogih srpskih klubova i sportista pojedinaca.  

NAJŠIRA PONUDA, NAJBOLJE KVOTE  -  IGRA BEZ USLOVA!

Posetite neku od naših filijala širom Srbije i uverite se i sami u to, jer kod nas sve može! 

Soccer reklame
facebook