Soccer kladionica

Sportske kladionice Soccer su jedan od lidera u konkurenciji onih koji u Srbiji priređuju sportske igre na sreću. Više od 700 zaposlenih i više od 160 uplatnih mesta širom Srbije potvrda su dugogodišnjeg uspešnog poslovanja.

Uplatna mesta Soccer kladionice, s brendiranim obeležjima, odišu prijatnim i modernim ambijentima. Korektan odnos zaposlenih, a pre svega zagarantovana i brza isplata su ono što ljubitelji sporta i zabave cene, zbog čega su nam verni svih ovih godina. To je naša najbolja preporuka i motiv da budemo još bolji!

Ponuda kladionice uključuje klađenje na više od stotinu igara, kao i usluge klađenja uživo na veliki broj fudbalskih utakmica nacionalnog šampionata kao i mečeva u zemljama širom Evrope i sveta. Osim fudbala u ponudi su i košarka, tenis, kao i mnogi drugi sportovi.

Sa ponosom predstavljamo i Soccer Plus s bogatim asortimanom ugostiteljske ponude po veoma pristupačnim cenama. Osim toga, u našim poslovnicama zastupljeni su i slot aparati kao i elektronski rulet koji zadovoljavaju potrebe klijenata u oblasti igara na sreću.

Sadržaj, informacije o promeni kvota, ponude u fudbalu i ostaliim sportovim,informacije o klađenju uživo,osim na ulatnim mestima kao i na web sajtu, igračima su na raspolaganju i putem teletext-a na TV kanalima (PRVA, Sport Klub,SportKlub ). Sve pomenuto i niz drugih informacija, igračima daruje i Sportski magazin Soccer, koji izlazi utorkom i petkom u izdanju Phuket d.o.o Beograd.

Visoki profesionalizam sportske kladionice Soccer ispoljavaju i u saradnji sa organizatorima sportskih takmičenja i sportskim klubovima. Za 14 godina postojanja sportske kladionice Soccer učestovavale su u brojnim humanitarnim akcijama. Takođe, Soccer je znan i kao sponzor mnogih srpskih klubova i sportista pojedinaca.

 
Soccer reklame
facebook