Magazin broj 785 - Novi džekpotovi!
DOLAZE...
 
 
Novi džekpotovi!
 
 
 
Sa lepšim prolećnim danima i svim onim što ih prati, dolazi i novo osveženje iz Kladionice SOCCER! I ovog puta smo se pobrinuli o dodatnoj zabavi koja će najaviti uzbudljivo leto i možda baš Vama promeniti planove za odmor!
 
SOCCER gambling ponosno predstavlja novu džekpot akciju na automatima za igre na sreću u narednom periodu: Impera, Novostar, Megadžek, Hot spot, EGT – stvar je izbora!
 
Pozivamo Vas da učestvujete u osvežavajućoj zabavi koja garantuje osvajanje sjajnih novčanih nagrada u SOCCER slot-klubovima, sa velikim novčanim fondom.
 
Svakog meseca za Vas smo pripremili preko 5.000 sjajnih džekpotova. Igrom na bilo kojoj lokaciji SOCCER kladionice ili slot-klubu imate šansu da osvojite više od 400.000,00 dinara iz dnevnog fonda.
 
Onaj najvredniji, Global džekpot, sa sjajnim fondom do 1.200.000,00 dinara nasumičnim sistemom odabira može osvežiti upravo Vaš budžet za ovogodišnje letovanje!
 
Zato, ne propustite sjajnu zabavu i uz sertifikovane automate i zagarantovanu fer igru sa visokim standardima, pokrenite svoje srećne ruke!
 
Vrednosti svih aktuelnih džekpotova (Global, Regio, Maxi i Mini) prate se na TV-u u slot-klubovima i prostoru SOCCER poslovnica u čijem sastavu se nalaze slot-klubovi, a njihovo osvajanje obeležava se vizuelno-zvučnom aplikacijom kako na TV-u, tako i na aparatu dobitnika.
 
Na iznos i rast džekpota utiče intenzitet igre samih korisnika. Za Global i Regio džekpotove postoje uslovi koji se odnose na minimalni ulog u igri o kojima se možete informisati kod blagajnika ili na TV prikazu u slot-klubovima, dok za Mini i Maxi šanse za dobitak ravnopravno imaju svi učesnici! Global džekpot obuhvata apsolutno sve lokacije naših poslovnica i slot-klubova, dok se za Regio, Maxi i Mini, takođe možete informisati kod blagajnika.
 
Budi i ti džekpot dobitnik!
 
Svakog dana te čeka veliki broj nagrada i oko pola miliona dinara u džekpot fondu! Nasumičnim sistemom odabira, na više stotina automata, šanse za dobitak ravnopravno imaju svi učesnici! Ekskluzivne i moderne igre sa dodatnim bonusima i većim šansama za dobitak učiniće da tvoja igra dobije novu dimenziju zabave i upotpuni je na neočekivani način – osvajanjem džekpot nagrada!